Stallgatan 1A, 6 tr

Upplands Väsby 2 080 000 kr Utgångspris

Sätt egen prägel på denna 3:a med uthyrningsdel!

Stor renoveringspotential! Denna lägenhet med uthyrningsdel och gott om ljusinsläpp på 6:e våningen ger milsvid utsikt över centrala Väsby. Dessutom finns här en balkong i bästa söderläge som erbjuder solbad, plantering av blomster och växter. Uthyrningsdelen, som inrymmer en gäst-wc, hall och ett rymligt sovrum är på ett praktiskt sätt separerad från resterande utrymmena i lägenheten. Denna kan antingen brukas som ett extra rum av familjemedlemmen eller hyras ut till en utomstående. Huvuddelen av lägenheten inrymmer ett stort kök med tillhörande matplats, ett rymligt badrum, sovrum, vardagsrum och många väggar går att riva för att få en öppnare planlösning. Goda förvaringslösningar i flertalet garderober och externt vindsförråd.

Lägenheten är en del av en välskötta Brf Smedby med god ekonomi och goda parkeringsmöjligheter. Allt detta på promenadavstånd till Upplands Väsby centrum och Upplands Väsby station! Varmt välkommen på visning

Rumsbeskrivning

Antal rum: 3
Boarea: 84 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall: Välkomnande och rymlig hall bakom säkerhetsgaller med klädkammare, hatthylla och plats för skohylla i direkt anslutning.

Badrum: Rymligt badrum i originalutförande med plastmatta och våtrumstapet. Badrummet är utrustat med badkar, handfat, wc och spegel.

Kök: köket är utrustat med stort kylskåp, stor frys, ugn, spis, fläkt och dubbel diskho i rostfritt stål. Intill köket ryms en matplats för upp till 8 personer invid stor fönstergrupp som ger gott om ljusinsläpp. Tapetserade väggar och plastgolv. Väggen vid vilken kylskåpet står i dagsläget går att rivas för en öppnare planlösning.

Sovrum: Rymligt master bedroom med gott om förvaringsytor i inbyggda garderober. Här inne ryms en stor dubbelsäng, ytterligare förvaringsmöbler och nattduksbord. Heltäckningsmatta och mörkare väggar.

Vardagsrum: Stort och ljust utrymme tack vare tre stora fönster med milsvid utsikt över centrala Väsby. Vardagsrummet är möblerbart med en stor soffgrupp, tv, tv-bänk och en mindre arbetshörna. Parkettgolv och ljusa väggar

Balkong: Stor balkong i söderläge. Här ute ryms en matplats för upp till 4 personer och även diverse blomkrukor och balkonglådor för den som gillar plantering. Balkongen ligger på perfekt höjd och solen når in mestadels av dagen trots grannbyggnadens höjd.

Uthyrningsdel: Utrymme med egen ingång. Här inne finns en liten hall bakom dörr med säkerhetsgaller, en gäst-wc med toalett, spegelskåp, handfat och ett sovrum med ett stort insynsfritt fönster med samma utsikt som vardagsrummet. Genomgående plastmatta och strukturtapet.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Boarea: 84 kvm
Byggnadsår: 1973
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2008-11-13
Primärenergital: 139

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 476 i HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Pris: 2 080 000 kr Utgångspris
Avgift: 4447 kr/mån
Driftkostnad: 430 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 150 kr
  • Hushållsström: 280 kr

Inre reparationsfond: 3 954 kr
Andel i förening: 0.21755%

Uteplats

Parkering: Goda parkeringsmöjligheter i garage nära bostaden för en extra avgift om 250 kr per månad

Förening

Föreningsnamn: HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 714800-2475
Gatuadress: Stallgatan 15B
Postnummer: 19432
Ort: Upplands Väsby
emailAddress: styrelsen@brfsmedby.se
Allmänt om föreningen: Länk till bostadsrättsföreningens hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/smedby/

Brf Smedby byggdes i början av sjuttiotalet och det slutfördes 1973 - 1974. Föreningen består av 14 st 7 våningshus med 539 lgh, med hiss för både A och B sidan av huset, det finns en tvättstuga per hus som delas av A och B sidan, det finns även en Grovtvättstuga i föreningen.

I månadsavgiften ingår : förvaltning, underhåll drift och service av fastigheterna, hantering av hushållsopor, städning av trapphus. I avgiften ingår även vatten, värme och basutbud av TV som levereras av Com Hem. Brf Smedby har ett El avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar vi bara den El vi faktiskt förbrukar, debiteras i efterhand via månadsavgiften.

Driftkostnaderna består av el (2900 kr/år) samt försäkring (1200 kr/år). E= 139 kwh/år/kvm
Anteckningar: Tvättstugor finns i varje byggnad och en grovtvättmaskin finns i hus nummer 10.
Föreningens ekonomi: Föreningens skuldsättning per kvadratmeter: 1685 kr / kvadratmeter Föreningens soliditet är 43 % Föreningen har de senaste 5 åren gjort ett postivt nettoresultat
Antal lägenheter: 539
Parkering: P platser, vi har två garage P1 och P2 där vi har 478 platser 273 med el och 193 utan el. För Mc och moped finns trådbur att hyra, det finns även trådburar där man kan hyra in sig för förvaring av däck .
Tv och bredband: Bredband / Internet, det finns uttag från både Com Hem och Bredbandsbolaget i lägenheterna, detta är något man väljer och betalar för själv. Basutbudet för TV levereras via Com Hem, men även här kan man själv välja leverantör.
Överlåtelseavgift: 1138
Pantsättningsavgift: 440
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Utsikt balkong Entré Hall Hall Vardagsrum Utsikt vardagsrumsfönster Badrum Utsikt vardagsrumsfönster Sovrum Kök/Matplats Kök Kök Kök Hall uthyrningsdel Hall/toalett uthyrningsdel Toalett uthyrningsdel Sovrum uthyrningsdel Fasad Stallgatan 1 A 6tr plan

Karta