Björkvallavägen 28

Upplands Väsby 3 795 000 kr Utgångspris

Centralt beläget friköpt radhus med södervänd uteplats!

Idylliskt friköpt radhus på promenadavstånd till både Väsby Centrum och station! Bostaden är belägen i utkanten av centrala Väsby med nära till allt som en barnfamilj kan önska. Detta hem som bland annat inrymmer 4 sovrum, ett badrum med bastu, en Gäst-WC och ett topprenoverat kök är perfekt för barnfamiljen som ställer höga krav på både läge och kvalitet. Dessutom är energiförbrukningen låg tack vare FX- ventilation och fönster av energiglas.

Huset har dessutom ett sällsynt bra läge där den södervända uteplatsen är insynsskyddad från tomten mitt emot. Trädgården lämnar inget att önska med en trätrall som följs av stenplattor i bästa solläge. Här ute möjliggörs grillning, solbad och plantering av blomster och växter i både rabatter och växthus. Bostaden har gott om förvaringsytor i flertalet garderober, tvättstuga, klädkammare samt förråd intill carporten framför huset. Missa inte chansen att förvärva en bostad att trivas i länge! Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Antal rum: 5 varav 4 sovrum
Boarea: 132 kvm. taxeringsinformation

OBS! Bostaden kommer att besiktigas 2019-10-15. Besiktningsprotokollet publiceras därefter.

Hall: Välkomnande hall bakom robust dörr med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. I hallen finns en stor hatthylla och goda möjligheter för att hänga av kläder på krokar och galgar. Vägg mellan hall och kök går att tas ned för en öppnare planlösning.

Kök: Direkt från hall nås det fullt utrustade köket med vita köksluckor och mörk träbänk samt stänkskydd i mörk matchande färg. I taket finns en träbalk som fått samma nyanser som det högkvalitativa golvet vilket ökar hemkänslan. Här inne är förvaringsmöjligheter stora och arbetsytorna generösa. Stor kyl och frys med ”side by side” design i rostfritt stål, inbyggd micro, diskmaskin, ugn och induktionshäll, dubbel diskho och fläkt. Intill köket finns en matplats för upp till 10 personer invid fönster. Bostadens tvättstuga ligger även i anslutning till köket.

Gäst- WC/ förråd: från hallen nås ett rymligt förråd som kan användas för förvaring av allt från städartiklar till ytterkläder. Intill förrådet finns gäst- WC: n med klinkergolv, handfat, kommod, spegel och wc-stol.

Vardagsrum: Mörklackerad ekparkett och vitmålade väggar i stilrent vardagsrum som ljusläggs av fyra stora fönster och altandörr mot uteplats. Här inne ryms en stor möbelgrupp, TV-bänk och ytterligare förvaring vid behov.

Baksida: Södervänd uteplats med utomordentligt solläge som på ena sidan omgärdas av staket med inbyggda utelampor som ger ett hemtrevligt sken på kvällar. Baksidan är täckt av dels trätrall dels stenplattor. I utkanten av trädgården finns rabatter och ett växthus som möjliggör enklare plantering. Här ute kan hela familjen njuta av sommardagarna, både lunchtid och middagstid.

Övervåning

Trapp i vit färg leder upp till övervåningens hall som kan inrymma mindre byråer eller en enkel garderob. Vitmålade väggar, fondtapet och ljus laminatgolv.

Sovrum: Barnkammare med plats för en enkelsäng invid södervänt fönster.

Sovrum: Master bedroom som inrymmer en stor dubbelsäng, förvaringsmöbler och nattduksbord. Rummet skulle kunna inrymma en garderobsvägg vid behov. Här inne finns även utgången till den insynsfria balkongen i söderläge med fri utsikt.

Badrum: Stort välskött badrum som i dagsläget inrymmer en stor bastu. Plastmatta och våtrumstapet i neutrala färger och ett takfönster som ger gott om ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med stor kommod, spegel, wc-stol och duschhörna.

Sovrum: Större sovrum stor fönstergrupp som i dagsläget används för förvaring och kontor. Heltäckningsmatta och vitmålade väggar.

Sovrum: Barnkammare med plats för en enkelsäng invid fönster och en mindre garderob.

Byggnad

Typ av byggnad: Friköpt radhus
Boarea: 132 kvm
Byggnadsår: 1976
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2 + 1 glas isolerfönster
Bjälklag: Trä
Utvändigt plåtarbete: Målad plåt
Grundmur: Betong
Tak: Plåt
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Direkt el (2014) samt luftvärmepump
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2014-11-27
Primärenergital: 55

Ekonomi

Pris: 3 795 000 kr Utgångspris
Taxeringsvärde: 2 754 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 560 000 kr
Värdeår: 1976
Summa inteckningar: 2 818 000 kr
Driftkostnad: 35 350 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 17 250 kr
  • Försäkring: 8 280 kr
  • Renhållning: 3 600 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 6 220 kr

I samfällighetsavgiften ingår: Vatten och avlopp samt Com Hem TV-abonemang: 4260 kr/ år Avsättning till fond för framtida relining : 1 960 kr / år Totalt 6220 kr/ år

Tomt

Tomtarea: 183 kvm
Parkering: Carport för parkering samt förråd för förvaring utanför entrén.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Stadsplan (1971-04-30)

Bilder

Fasad Entré Hall/Trapp Kök/ Matplats Matplats Kök Kök Kök Hall/Trapp Gäst-WC Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Bakgård Trädgård Uteplats Hall övervåning Sovrum Sovrum Sovrumsbalkong Utsikt från sovrumsbalkong Utsikt från sovrumsbalkong Utsikt från sovrumsbalkong Badrum Badrum Bastu Sovrum Sovrum Planritning övre plan Planritning entréplan

Karta