Stallgatan 1B, 5 tr

Upplands Väsby 1 495 000 kr

2:a som går att göras till 3:a med balkong i söderläge!

SE HIT! Välkomna att sätta er egen prägel på detta yteffektiva renoveringsobjekt! Denna lägenhet är en tvårummare som på ett enkelt sätt kan användas som en trerummare. Två stora separata rum går att nyttjas som sovrum och allrummet i mitten av lägenheten blir till ett mindre vardagsrum. Dessutom går det att både flytta och riva ett antal väggar i bostaden, perfekt för den som helt själv vill bestämma över sin planlösning. Praktiskt och kompakt kök och ett rymligt badrum och dessutom en balkong i söderläge som ger rikligt med dagssol och möjliggör plantering av både blomster och växter. Bostaden har 6 stora garderober och ett externt källarförråd vilket ger gott om förvaringsmöjligheter! Allt detta på promenadavstånd till både Upplands Väsby Centrum och Upplands Väsby station! Varmt välkomna på visning

Rumsbeskrivning

Antal rum: 2
Boarea: 55 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhägnad under hatthylla. Här ryms en lång garderobsvägg, perfekt för förvaring av ytterkläder och städredskap!

Badrum: Rymligt halvkaklat badrum i blått och vitt utrustat med wc, handfat, spegel, spegelskåp och badkar.

Allrum: Yta som både går att göras till ett sällskapsrum/vardagsrum eller matplats. Detta kan göra lägenheten till en mindre 3:a med 2 normalstora sovrum. Väggen mellan köket och allrummet går att rivas för en öppnare planlösning, perfekt för den som vill få in mer ljus i lägenheten.

Balkong: Från allrummet nås södervänd balkong med gott om plats för ett mindre bord och två stolar. Söderläget möjliggör plantering av enklare blomster och växter.

Kök: Praktiskt och kompakt kök med stor potential. Grå skåpsluckor där alla redskap och utrymmen ligger nära till hands. Arbetsbänken är av rostfritt stål. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt, dubbel diskho i rostfritt stål och kyl med frysfack.

Sovrum/Vardagsrum: Större rum med två fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och vacker utsikt. Här inne ryms en stor säng, garderober och ytterligare förvaringsmöbler.

Sovrum: Rymligt sovrum med stort fönster i östligt läge som ger gott om morgonljus och en milsvid utsikt. Här inne ryms en större säng, garderober och mindre byråer.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår: 1973
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2008-11-12
Energiklass: None

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 494 i HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 3078 kr/mån
Driftkostnad: 440 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 190 kr
  • Hushållsström: 250 kr

Inre reparationsfond: 14705 kr
Andel i förening: 0.15431%

Uteplats

Parkering: Kallgarage går att få till en extra avgift om 250 kr per månad

Förening

Föreningsnamn: HSB:s Brf Smedby i Upplands Väsby
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 714800-2475
Gatuadress: Stallgatan 15B
Postnummer: 19432
Ort: Upplands Väsby
emailAddress: styrelsen@brfsmedby.se
Allmänt om föreningen: Länk till bostadsrättsföreningens hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/brf/smedby/

Brf Smedby byggdes i början av sjuttiotalet och det slutfördes 1973 - 1974. Föreningen består av 14 st 7 våningshus med 539 lgh, med hiss för både A och B sidan av huset, det finns en tvättstuga per hus som delas av A och B sidan, det finns även en Grovtvättstuga i föreningen.

I månadsavgiften ingår : förvaltning, underhåll drift och service av fastigheterna, hantering av hushållsopor, städning av trapphus. I avgiften ingår även vatten, värme och basutbud av TV som levereras av Com Hem. Brf Smedby har ett El avtal som gäller hela föreningen, som boende betalar vi bara den El vi faktiskt förbrukar, debiteras i efterhand via månadsavgiften.

Driftkostnaderna består av el (2900 kr/år) samt försäkring (1200 kr/år). E= 139 kwh/år/kvm
Anteckningar: Tvättstugor finns i varje byggnad och en grovtvättmaskin finns i hus nummer 10.
Föreningens ekonomi: Föreningens skuldsättning per kvadratmeter: 1685 kr / kvadratmeter Föreningens soliditet är 43 % Föreningen har de senaste 5 åren gjort ett postivt nettoresultat
Antal lägenheter: 539
Parkering: P platser, vi har två garage P1 och P2 där vi har 478 platser 273 med el och 193 utan el. För Mc och moped finns trådbur att hyra, det finns även trådburar där man kan hyra in sig för förvaring av däck .
Tv och bredband: Bredband / Internet, det finns uttag från både Com Hem och Bredbandsbolaget i lägenheterna, detta är något man väljer och betalar för själv. Basutbudet för TV levereras via Com Hem, men även här kan man själv välja leverantör.
Överlåtelseavgift: 1138
Pantsättningsavgift: 440
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare
Fasad Hall Badrum Hall Matplats Matplats Balkong Utsikt balkong Kök Kök Vardagsrum Sovrum

Karta