Om oss

Om Mäklare Mustonen

Ska du sälja ditt hus, din bostadsrätt eller sommarstuga? Vill du köpa en ny bostad? Vi hjälper dig till en lyckad och trygg affär, där alla inblandade parter känner sig nöjda. För oss på Mäklarfirma Mustonen är det viktigt att möta säljare och köpare med respekt, ge trygghet, besitta kunskap, visa omtanke och skapa förtroende.

En av våra styrkor är vår lokala förankring här i norrort och i synnerhet i Väsby. Genom att vi själva har både vårt kontor och vår bostad i kommunen kan du vara säker på att vi har god lokalkännedom! Vi vet vilka som bor här, hur familjerna ser ut och hur deras ekonomi är. Vi vet vilka bostäder som är mest eftersökta och vilka målgrupper de olika bostadsområdena har.

En annan styrka som kommer sig av vår lokala förankring är att vi vet var skolor och daghem ligger, hur långt det är till mataffären och hur man hittar till bussen, badstranden eller bollplanen. Vi kan vår marknad och har därmed också de bästa förutsättningarna för att genomföra en lyckad bostadsaffär. Jurist&Mäklarfirma Mustonen är dessutom en fristående mäklarfirma vilket innebär att vi säljer villor, radhus, bostadsrätter och fritidshus i hela Stor Stockholm med omnejd.

Fastighetsmäklare Antti Mustonen

Fastighetsmäklare Fabian Hedlund